A zárnyitás Budapest és vonzáskörzetébe a Záróra csapata számára elsődleges munkaterület. Az év minden napján, a nap 24 órájában ügyelettel várjuk azon ügyfeleket, akiknek zárnyitásra lenne szükségük. Vegyünk pár esetet, amikor az embereknek zárnyitásra van szükség.

A leggyakrabban előforduló eset, amikor a napi rohanás közben elhagyjuk kulcsunkat. Vagy, amire nem is gondolunk, ellopják. Sok esetben ezt már csak akkor vesszük észre, ha este fáradtan hazaértünk. Nem is kell mondanunk, az egyik legnagyobb bosszúság, ami az embert érheti. Kevésbé járunk rosszul ilyen esetben, ha nem egyedül élünk. Ilyenkor egy családtag, vagy élettárs kinyitja az ajtót. Azonban ez ennyivel sajnos nincs letudva. Ugyanis nem tudhatjuk ki találta meg a kulcsot, esetleg ki lopta el. Minden esetben azt ajánljuk Önöknek, a lehető leghamarabb hívjanak zárszerelőt és cseréljék le a zárakat. Ennek összege sokkal kisebb, mint a lakásban található értékeink összege. Érdemes átgondolni ezt a dolgot. Tisztában vagyunk vele, hogy ezek a nem várt bosszúságok mennyire kellemetlenek tudnak lenni.

A másik gyakran előforduló eset, ha a kulcs bele törik a zárba. Esetleg valami más anyag, sav vagy ragasztó kerül a szerkezetbe. Utóbbi eset nyilván nem magától következik be. Lehet ennek okozója egy haragos szomszéd vagy egy rossz gyerek. Sajnos ezekben, az esetekben is szükség van zárnyitásra és utána egy cserére is. Ezekben, az esetekben nagyon ritkán kerül elő a tettes. Viszont, ha mi törjük bele a zárba a kulcsot, valamivel kisebb a bosszúság, és könnyebben tudunk egy fölösleges kiadásba bele nyugodni. A kulcstörés a kulcs kopása miatt következik be. Azt szoktuk javasolni, hogy figyeljék kulcsaikat. Ha el vannak kopva, menjünk el egy másolóba és formáltassunk egy újat. Nem minden kulcsnál van lehetőség másolásra.

Bármilyen zárnyitási esetről is legyen szó, keressen minket bizalommal. Nincs olyan probléma, amit nem tudnánk megoldani. Minden elvégzett munkánkra teljes körű garanciát vállalunk. Ha ez alatt az egy év alatt bármilyen probléma lenne az általunk javított és felszerelt zárakkal, ingyen és bérmentve megjavítjuk azt.