2014-ben költöztünk fel vidékről Budapestre, a III. kerületbe. Hamar beilleszkedtünk a nyüzsgő városba és a gyerekek is hamar találtak barátokat. Mondanom sem kell, hogy a költözés hevében eszünkbe sem jutott, hogy lecseréljük az előző tulajdonos által felszerelt zárakat.

Egyik este néztük a híradót a televízióban. Egy betörésről volt szó, melynek nem maradt nyoma. Természetesen a párommal együtt figyelmesen vártuk a nyilatkozatot. A hölgy elmondta, hogy nemrég vásárolta az ingatlant és nem cseréltette le a zárat. Az előző tulajdonos, vagy valaki, akinek volt kulcsa a lakáshoz, bement. Minden mozdítható dolgot elvitt. A betörést nem lehet bizonyítani. A rendőrség pedig tehetetlen az ügyben. A biztosító pedig nem fizet, ugyanis a betörés ténye nem állapítható meg.

Mondanom sem kell, egész éjjel nem aludtunk. Az járt a fejünkben, hogy ez az eset velünk is megtörténhet. Másnap reggel az első teendőnk volt, hogy zárszerelő szakembert keressünk. Ismeretség hiányában a világhálón kezdtünk el keresgélni. Beírtuk, hogy zárcsere III. kerület. Az első három találaton megjelenő céget fel is hívtuk a problémánkkal. Elmondtuk, hogy két zárat kell kicserélni, ebből az egyik biztonsági. Árajánlatokat kaptunk, mely alapján, szabadon dönthettünk.
A Záróra csapatát választottuk. Nagyon szimpatikusak voltak már telefonon keresztül is. Árajánlatuk bizonyult a legkedvezőbbnek. A weboldalukon a zárcsere III. kerület szolgáltatás menüpontban minden szükséges dolgot feltüntettek. Még adott napon kijöttek otthonunkba. Hatalmas megnyugvás volt ez számunkra. Minden szükséges eszközzel fel voltak szerelve. Nem kellett fölösleges köröket futniuk zárakért.

A zárcsere III. kerület szolgáltatásuk pont úgy zajlott, ahogy azt leírták. Egyeztettünk, árajánlatot kaptam, elvégezték a munkát és az előre megbeszélt összeget kérték el a munkáért. Két óra alatt biztonságossá tették otthonunkat. Egy család számára ez a legfontosabb. Nyugodtan tértünk este nyugovóra.

Kedves új lakás tulajdonosok és albérletesek. Figyelmükbe ajánlom, hogy minden esetben cseréljék le a zárakat. A zárcsere III. kerületben és Budapest összes kerületében elérhető mindenki számára, kedvező áron. Azonban nem csak a budapesti lakosoknak kell erre oda figyelniük, hanem az ország egész területén élőknek.

A Budapesti lakosoknak pedig nyugodt szívvel ajánlom a Záróra csapatát. Garantáltan nem fognak csalódni, ahogyan Én sem csalódtam.

Ide kattintva érheted el őket.