Rég óta foglalkoztatott minket egy téma. Ez pedig a zárcsere Budapest. Szerettük volna végig járni ezt a témakört, annak érdekében, hogy segítsünk az embereknek. Nagyon sok betörés történik a fővárosban és sokan ebben az esetben nem tudják, mi a teendő.

Saját tapasztalatból indultunk ki. Betörtek üzletünkbe és csak álltunk, hogy most kihez is forduljunk. Tudtuk, hogy rendőrt kell hívnunk, viszont egyszerre szerettünk volna túl lenni a zárcserén is. A biztosítóról már nem is beszélve. Kellett egy pár perc, mire higgadtan átgondoltuk a dolgokat. Az első teendő, hogy rendőrt hívtunk. Második teendő, hogy egy zárszerelőért telefonáltunk. Ismeretség hiányában az internetet kerestünk egy céget, akik zárcsere Budapest szolgáltatást ajánlottak egy órán belül.

Kiderült, hogy a zárszerelőt hamar hívtuk a helyszínre. A rendőrség helyszínelése eltartott egy jó darabig. Közben megérkezett a zárszerelő, de addig nem kezdhette el a munkát, míg a helyszínelés be nem fejeződött. Kellemetlen szituáció volt. A biztosítóról pedig nem is beszélve. Rengeteg munka volt össze számolni, mit tulajdonítottak el.

A tapasztalatunk az volt, hogy elhamarkodottan hívtuk fel a zárcsere Budapest szolgáltatást nyújtó céget. Ahogyan a telefonban ígérték, egy órán belül a helyszínen is voltak, de legalább egy órát még várniuk kellett. Ezek után a munkát hamar elvégezték. Egy jóval biztonságosabb zárat szerelt fel. Plusz a biztonság kedvéért egy plusz biztonsági zárat rendeltünk. Egy másnapi időpontban kiérkezett a szakember, felszerelte a biztonsági zárat. A zárcsere Budapest szolgáltatásukkal teljes mértékben meg voltunk elégedve.

Azoknak a pórul járt honfitársaimnak ajánlom, ha arra érkeznek haza, hogy betörtek otthonukba üljenek le egy percre és gondolják végig a dolgokat. Először is ne nyúljanak semmihez sem, mert fontos bizonyítékokat tüntethetnek el. Másodszor hívjanak rendőrt. Várják meg a helyszínelés végét. Üljenek le, igyanak egy kávét és próbáljanak megnyugodni. Ezután keressenek egy zárszerelő szakembert. Ma már minden cég tart éjjeli ügyeletet is annak érdekében, ha valakinek zárcsere Budapest szolgáltatásra lenne szüksége. Egy órán belül a helyszínre érkeznek, és végleges megoldást tudnak nyújtani. Autóik minden létező zárra fel vannak szerelve annak érdekében, hogy segíteni tudjanak. A biztosítóról pedig csak annyit, hogy másnap is ráér elintézni. A rendőrségi jegyzőkönyvet felhasználva.
A zárcsere Budapest szolgáltatást a Zárcseremester nevű cégnél vettük igénybe. Annak ellenére, hogy várniuk kellett a mi hibánkból kifolyólag, egy teljesen emberbarát árat kellett fizetnünk. A számlát pedig a helyszínen ki is állították.

Összegezve tehát, mindenki próbáljon ebben a szörnyű esetben higgadt maradni. Átgondolni a dolgokat, hogy ezzel se okozzanak saját maguknak több problémát. A Zárcseremester zárcsere Budapest szolgáltatását pedig minden bajba jutott embernek ajánljuk.